skip to Main Content

Tropisch feest voor alle leeftijden

Op de laatste dag van jubileum ‘50 jaar Bijlmer’ vindt in AFAS Live Brasa Fiesta plaats. Dit feest, op zondag 25 november, is voor alle leeftijden. Dus voor ouders, grootouders en kinderen.

 

ZUIDOOST – Tijdens Brasa Fiesta toont stadsdeel Zuidoost zich van zijn mooiste kant. Het is op 25 november precies vijftig jaar geleden dat de eerste bewoners in de Bijlmer de sleutel kregen van hun nieuwe huis. Vanaf dat moment heeft de Bijlmer zich met vallen en opstaan ontwikkeld tot een levendige, veelzijdige buurt die bewoners, bouwkundigen, bestuurders, kunstenaars en anderen geïnspireerd heeft en dat nog steeds doet. Afgelopen jaar heeft het stadsdeel het jubileum uitgebreid gevierd met activiteiten, grotendeels op initiatief van mensen uit de buurt. Veel Amsterdammers en bezoekers van buiten de stad hebben er van genoten. Brasa Fiesta verwent de bezoekers met muziek en natuurlijk met lekker eten. Dompel je onder in tropische sferen, hang heerlijk achterover in een van de hangmatten en geniet van je uitzicht met exotisch eten en een drankje in je hand. De deuren van AFAS Live (de vroegere Heineken Music Hall) openen om 13.30 uur en tot 22.30 uur kan iedereen zich eventjes in de tropen voelen. Er is een kinderplein met ballenbak voor de allerkleinsten en verschillende springkussens zodat iedereen een geweldig feest tegemoet gaat. Ook aan de jongeren is gedacht met een speciaal jongerenticket.

 

Ieder wat wils

De organisatie belooft optredens van maar liefst 200 artiesten. Of je nu voor Aliyah, La Caz, Passion, Tur G of Jong Cosje komt, een klederdrachtshow of Kizomba: er is voor ieder wat wils. Ook wordt er een heuse Brasa Award uitgereikt aan een Special Guest. Zondag 25 november vanaf 13.30 uur in AFAS Live. Kinderen tot en met 5 jaar zijn gratis. Voor kinderen tot en met zeventien jaar zijn er aparte prijzen. Ook zijn er 65+ kaarten beschikbaar. Ga naar brasafiesta.nl voor meer informatie.

Back To Top
Zoeken