skip to Main Content

Trainen voor Urban Trail 2019  

Meer bewegen is een populair voornemen voor het nieuwe jaar. Start sportief en schrijf je in voor een bijzondere loopervaring! 

NOORD – Volgens de site van KLM is Noord de ‘sunny side van het IJ’. Uit liefde voor dit stadsdeel koos de vliegmaatschappij het vorig jaar uit voor haar eerste Urban Trail door Amsterdam. In maart legden toen zo’n 3.300 hardlopers een parcours van tien kilometer af langs De Ceuvel en andere locaties in Noord. Tijdens de tocht ging het er niet om wie het snelst was – de tijd werd niet gemeten – maar stond de beleving centraal. Na de succesvolle editie van vorig jaar organiseert KLM op 17 maart van dit jaar wederom een Urban Trail in Noord. Naast het parcours van tien kilometer is er nu ook een tocht van vijf kilometer. Net als in 2018 loopt de route niet alleen langs straten, maar ook door gebouwen en over trappen. Er zitten plekken bij die vorig jaar ook werden aangedaan, maar volgens de organisatie zitten er ook veel locaties bij die Amsterdammers amper kennen. Deelnemers zullen in elk geval dwars door cultureel centrum Tolhuistuin lopen.

Sportieve stadstocht
Je kunt je als individu of groep inschrijven op amsterdamurbantrail.nl. Deelname aan deze sportieve stadstocht kost €25,75 inclusief ontbijt na afloop. Het aantal startbewijzen is gelimiteerd. Deelnemers starten op verschillende tijden  tussen 9.30 en 10.50 uur bij de NDSM-loods. Rond 13.00 uur is de laatste finish.

Back To Top
Zoeken