skip to Main Content

Theatersterren schitteren in Zuidoost  

Theatersterren Schitteren In Zuidoost  

Van 14 tot en met 16 juni stelen de spelers van de Jeugdtheaterschool Zuidoost de show op het podium van het Bijlmer Parktheater. Zowel ’s middags als ’s avonds kun je ze bewonderen.
 

ZUIDOOST  Tijdens het Zomerfestival van de Jeugdtheaterschool Zuidoost (JTSZO) draait alles om één vraag: ,,Wat als?” Aan de hand van uiteenlopende verhalen uit de Bijlmer belichten de spelers deze vraag vanuit diverse invalshoeken. Op die manier nemen ze je mee uit de realiteit en beland jin het leven zoals het nét niet is. Volgens de organisatie zijn de toneelstukken als een ‘rollercoaster’De voorstellingen in het Bijlmer Parktheater aan Anton de Komplein 240 starten om 20.00 uur (tickets á  10). De jongeren treden ’s avonds op. Om 10.00 en 13.00 uur krijgen de jongsten ruim baan (25, 6-10,10- en 12 jarigen (tickets á €6).

Theaterweek
JTSZO biedt een creatief podium voor de jonge bewoners van Amsterdam en omstreken. De theaterschool bestaat al sinds 2009 en heeft een hoofdvestiging in het Bijlmer Parktheater en een huiskamerlocatie in het gebouw van Heesterveld Creative Community. Kinderen kunnen zich al vanaf 2 jaar inschrijven voor theaterlessen. In de zomervakantie organiseert de school een theaterweek waarbij kinderen van 3-13 jaar werken aan een theatervoorstelling. Zie: jtszo.nl.
 

Back To Top
×Close search
Zoeken