skip to Main Content

Theater opent winkel

Kleine toneelliefhebbers en hun ouders kunnen straks shoppen aan de Amstelveenseweg. De kindertheatergroep Toverknol gaat daar een kinderkledingwinkel openen.

ZUID – Kindertheatergroep De Toverknol gaat een winkel openen aan de Amstelveenseweg, in een pand waar voorheen een stomerij zat. De winkel, die eind februari opengaat, zal kleding verkopen en heeft een aparte zaal voor peuterdans- en toneellessen. Ook zullen er kinderfeestjes worden georganiseerd. De winkel verkoopt straks bekende kinderkledingmerken als Mim-Pi, Carbone, Imps & Elfs, Vingino, Bomba, 4Funcky Flavours, Kids Case, Ducky Beau en meer, tegen scherpe (outlet-) prijzen. Het wordt in een selectie van ‘leuke, kleurrijke, hippe en kwalitatieve kinderkleding in de maten 50 t/m 140’. In het assortiment komen ook accessoires, verkleedkleding en speelgoed.

Uitvalbasis

De Toverknol is bekend bij veel Amsterdamse kinderen vanwege de kindertheaterlessen, voorstellingen en kinderkampen die ze organiseert. Elke maand maken de theatermakers weer een nieuwe voorstelling voor de allerkleinsten. Wanneer deze voorstellingen er zijn, is te zien op detoverknol.nl. De nieuwe winkel vormt straks de uitvalsbasis voor deze activiteiten.

Back To Top
Zoeken