skip to Main Content

Terrasmus blijft open in de winter

Aan de koffie of borrel in het Erasmuspark? Fans van Terrasmus hebben geluk, want tot het einde van het jaar blijft Terrasmus in het weekend open.

WEST – Wie dezer dagen na wandeling door het Erasmuspark, of een bezoekje aan de speeltuin, nog even een warme choco of wat fris wil drinken bij Terrasmus, komt niet langer voor een dichte deur. Het populaire café en terras in het Erasmuspark gaat dit jaar in de weekenden niet dicht. Terrasmus bestaat sinds 2011 en is sindsdien een populaire hotspot in het park. Sinds ouders er kunnen koffiedrinken en borrelen terwijl de kinderen buitenspelen, is het er ook meteen een stuk drukker geworden. Verder organiseert het café in de zomermaanden allerlei activiteiten. Maar het ging tot vorig jaar in de wintermaanden helemaal dicht.

Choco, broodjes en soep
Nu gaan ‘Winter Angels’ Babet, Chantal, Eliane en Julia zorgen voor heerlijke koffie, lekkere taartjes, warme choco, broodjes, soep en natuurlijk lekkere (speciaal) biertjes. In november en december is het café van vrijdag tot en met zaterdag open van tien tot vijf. Nu maar hopen op een droge en zachte winter, in elk geval tot het einde van het jaar. Daarna gaat het café in maart weer open.

 

 

Back To Top
Zoeken