skip to Main Content

Team Okura valt in de prijzen

Een team van Hotel Okura Amsterdam is in de prijzen gevallen bij een patisseriewedstrijd met Charlotte Russe-taart, friandises en tarte tatin.

ZUID – Amy Kotterer (22) en Rick van der Drift (21) van Hotel Okura Amsterdam zijn tweede geworden op The Dobla Pastry Battle die begin deze maand werd gehouden op de Horecava. Deze patisserie-wedstrijd wordt elk jaar georganiseerd door chocolade-decoratiefirma Dobla. Er waren zeven teams met gerenommeerde chefs en patissiers en leerlingen die uit heel Nederland kwamen. In wedstrijdkeukens moesten de teams een moderne versie van een Charlotte Russe-taart en klassieke friandises maken. Tenslotte was er een verrassingsopdracht. De deelnemers moesten een tarte tatin maken. Het Okura-team moest het team van Culinair Centrum uit Beverwijk voor laten gaan.

Podium

Amy Kotterer: ,,Rick en ik zijn dolblij en verrast met onze tweede plaats! De eerste ronde, de taart, ging niet helemaal zoals gepland maar gelukkig konden we ons herpakken en laten zien wat we konden. De jury was heel enthousiast over onze friandises en tarte tartin waardoor we alsnog zijn opgeklommen tot het podium. Geweldig om in zo’n sterk deelnemersveld tweede te worden.”

Back To Top
Zoeken