skip to Main Content

Stap in de wereld van virtual reality! 

Wie even aan de dagelijkse sleur wil ontsnappen en grootse avonturen wil beleven, gaat natuurlijk naar de Keizersgracht. De VR Room biedt wapens en bescherming voor elk avontuur! 

CENTRUM – De VR Room zit sinds enige tijd in Amsterdam aan de Keizersgracht. In twee kamers kunnen de liefhebbers unieke virtual reality-ervaringen op doen,,Balanceer op een torenhoge wolkenkrabber, schiet vuurballen uit je handen, griezel tussen de zombies, kom oog in oog met een dinosaurus te staan”, zo luidt de wervende tekst op de website. Gamners kunnen hier terecht voor het spel Assassins Creed en Escape The Lost Pyramid, dat losjes is gebaseerd op de geschiedenis van het oude Egypte. Het aanbod wordt uitgebreid met Beyond Medusa’s Gate, waarbij spelers Medusa te slim af moeten zijn. Dit spel is gebaseerd op het verhaal uit de Griekse mythologie. Liefhebbers van Virtual Reality kunnen bij de VR Room ook lasergamen. Dit heeft VR Room vorig jaar geïntroduceerd in Nederland. Normaal gesproken vinden lasergames namelijk plaats in grote, speciaal ingerichte ruimtes. Wie dit spel doet in virtual realitiy heeft maar een paar vierkante meter nodig. Iedere speler krijgt een wapen en een speciaal vest waarmee hij de impact voelt als hij wordt beschoten. De spelers kunnen dekking zoeken achter een fysieke toren. 

Onmogelijk
Volgens Wouter van den Bijgaart, oprichter van de VR Room, is de belangstelling voor virtual realitiy-games in korte tijd erg toegenomen. ,,We willen meer mensen de kans geven om virtual reality te beleven op een manier die thuis onmogelijk is en daarom breiden we onze vestigingen in Utrecht en Amsterdam uit.’’ Reserveren kan op vrescaperoom.nl 

Back To Top
Zoeken