skip to Main Content

Springen op meubels in Villa Plezier

Iedereen heeft wel een mening over Villa Arena. De één zou er wel willen wonen, de ander wil er zo snel mogelijk weg. Kinderen zijn er inmiddels niet meer weg te slaan.

ZUIDOOST – Sinds medio maart is Villa Plezier, het nieuwe kinderspeelplein in Villa Arena, open. Op dit plein in de ‘woonmall’ kunnen kinderen vanaf vier jaar elke zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, gratis, helemaal lós gaan in hun eigen woonwereld. Dit koninkrijk staat vol met enorme opgeblazen meubels waar ze (wél) op mogen spelen en springen. De kids kunnen er ook knutselen of de grote verdwijntruc doen: in een supergrote klok stappen en vervolgens tevoorschijn komen in een ladekast. Om te zorgen dat het niet uit de hand loopt, houden twee begeleiders de kinderen in de gaten terwijl hun ouders shoppen in een van de meer dan vijftig winkels.

Interieuradvies

Het winkelcentrum ging in 2001 open en zette zichzelf toen in de markt als ‘giga wooncentrum voor dagenlang plezier’, maar de winkels bleken behoorlijk gevoelig voor schommelingen in de economie. Zo had de woonmall in 2012 door de crisis last van dalende huren en hoge leegstand. Geregeld organiseren de ondernemers iets extra’s om klanten te trekken. Elke zaterdag kun je er bijvoorbeeld tussen 11.00 en 16.00 gratis interieuradvies krijgen.

Back To Top
Zoeken