skip to Main Content

Sponsordeal NN Marathon Rotterdam verlengd

Sponsordeal NN Marathon Rotterdam Verlengd

Nationale-Nederlanden heeft zich opnieuw verbonden aan de Marathon Rotterdam. Nog zeker drie edities zal er NN voor de naam blijven staan. De organisatie achter de marathon is verheugd.

ROTTERDAM – De Marathon Rotterdam is al vijftien jaar een begrip in de stad. Sinds 2015 is Nationale-Nederlanden de titelsponsor van het evenement. Het evenement heet ook de NN Marathon Rotterdam. En zo zal het voor nog zeker drie edities heten, want Nationale-Nederlanden heeft het sponsorcontract verlengd. Marathon-baas Mario Kadiks is verheugd: ,,Wij zijn erg blij met de nieuwe overeenkomst. Het is juist in deze onzekere tijd een enorme steun en een teken van waardering en vertrouwen dat Nationale-Nederlanden zich langer aan ons heeft verbonden.”

Hardlopers steunen

Nationale-Nederlanden zegt alle hardlopers te willen steunen: ,,Het deelnemen aan een hardloopwedstrijd is voor veel lopers belangrijk. Ook de komende jaren willen we met onze sponsoractiviteiten, zoals de Hardloopsupporter, lopers een extra bijzondere ervaring bieden”, aldus Remco Barbier namens Nationale-Nederlanden. De Hardloopsupporter is een initiatief waarbij familieleden van hardlopers van de NN Marathon Rotterdam een aanmoedigingsvideo kunnen inspreken. Deze video wordt op grote schermen rond het 34 kilometerpunt afgespeeld. Dit is het moment waar veel hardlopers het moeilijk krijgen.

City Pier City

Nationale-Nederlanden heeft zich eveneens opnieuw verbonden aan de City Pier City Loop Den Haag, het bedrijf is ook sinds 2015 sponsor van dit evenement. Deze loop houdt ook NN in de naam. De laatste editie van de NN Rotterdam Marathon heeft in 2019 plaatsgehad. De volgende is gepland voor 23 en 24 oktober.

(Foto: Flickr / Théo Paul)

Lees ook:

Scholencomplex voor duizenden studenten in Parkstad

Back To Top
×Close search
Zoeken