skip to Main Content

Spaghetteria BoLo eindelijk open

De Spaghetteria aan de Rijpgracht in Bos en Lommer is eindelijk open. Het is het tweede filiaal van de populaire pastabar.

WEST – Het geheim van het succes is de simpele formule: er zijn geen voorgerechten en er is slechts keuze uit zes hoofdgerechten en twee desserts. De ingrediënten zijn supervers en komen van biologische producenten, zo meldt website biojournaal.nl. Zo komt de bloem uit van een biologisch-dynamische boerderij in Toscane. Ook de tomaten zijn afkomstig uit Italië. Voorheen zat op de plek van het restaurant café Van de Buurt. De eigenaren hiervan zijn verhuisd en hebben het pand overgedaan aan de pastamakers, die inmiddels acht filialen hebben in Amsterdam én in Utrecht.

Even genieten

Medeoprichter Oskar Heijdelberg onthulde aan Quote het geheim van het succes. Dat is de prijs! De €20 die voor een maaltijd wordt gevraagd. ,,Laatst kwam er een familie eten. Ze droegen allemaal een jas van €800. Toen de vader zag dat de rekening €100 was, zag je hem even genieten.”

Back To Top
Zoeken