skip to Main Content

‘Space kadetjes’ feesten erop los

Wil je tijdens Hemelvaart ook ‘als een raket gaan’ op de NDSM-werf? Sla dan nu een kaartje in voor Hemeltjelief! Tof detail: kinderen tot en met 12 jaar feesten gratis mee.

NOORD – Voor de elfde keer wordt de NDSM-werf met Hemelvaart een gigantisch feestterrein. Voor het eerst in de geschiedenis van Hemeltjelief zit er dit jaar geen dier in het thema, maar draait alles om drie woorden: als een raket. Op 30 en 31 mei verandert de werf in één groot universum met planeten, zwarte gaten en disco invaders. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s en hippe vogels hoppen van maffe activiteiten en kleurrijke kunst naar optredens van bands en dj’s. Al die ‘space kadetjes’ bij elkaar zullen aardig wat ‘sterrenstof doen opwaaien’, voorspelt de organisatie.

Afterparty

Het festival start om 11.00 uur en eindigt om 23.00 uur. Daarna begint de afterparty in Noorderlicht. Dit jaar zijn er ook avondtickets te koop voor mensen die het wel geloven met al die kinderen om hen heen en die liever meteen de dansvloer op gaan. Ze kunnen uit hun dak gaan tot 3.00 uur en tot slot bijkomen bij het kampvuur (à € 14,25, vanaf 18.00 uur). Een ‘gewoon’ kaartje voor 11.00 tot 23.00 uur kost €21,75. Kinderen tot en met twaalf jaar kunnen gratis naar binnen. Voor tickets, zie: hemeltjelieffestival.nl.

Back To Top
Zoeken