skip to Main Content

Snel laden bij McDrive 

Snel Laden Bij McDrive 

De McDrive in Osdorp heeft een noviteit: snel de elektrische auto opladen, terwijl de bestuurder zijn geniet van een Mc-menu. Een half uurtje later kan de reis worden vervolgd. 

NIEUW-WEST – Elektrische autorijders kunnen bij de McDonald’s in Osdorp ultrasnel hun auto opladen. Nuon/Vattenvall en de restaurantketen hebben onlangs hier het eerste snellaadpunt voor elektrische auto’s geopend. Terwijl de automobilist geniet van zijn Mac-menu laadt de auto versneld op voor de komende kilometers. Auto’s gekoppeld aan deze snelle laadpalen zouden binnen een halfuur weer opgeladen moeten zijn. Nuon/Vattenvall neemt de levering van de elektriciteit voor zijn rekening. Het is een van de eerste 168 snel-laders die de komende drie jaar bij McDrives van McDonalds komen. De stroom zou volledig afkomstig zijn van Nederlandse windmolens.  

E-Golf McDrive
Eind november vorig jaar onthulde McDonald’s de Volkswagen Golf die speciaal was ontworpen voor de McDrive: de e-Golf McDrive Edition met uitklaptafeltjes en bekerhouders. Ook zit er een speciaal systeem in de auto voor het warmhouden van de hamburger en het juist koelen van de frisdrank of milkshake. De veilingopbrengst van deze one-of-a-kind Volkswagen e-Golf McDrive Edition komt ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Back To Top
×Close search
Zoeken