skip to Main Content

Sloterdijk nieuwe hotspot met Makerstoren

Sloterdijk Nieuwe Hotspot Met Makerstoren

Duncan Stutterheim gaat aan de Rhôneweg een zogenaamde Makerstoren bouwen. Deze komt op de plek aan de Rhôneweg waar eerst zijn bedrijf ID&T zat.

NIEUW-WEST – Duncan Stutterheim had het pand enige tijd te koop staan, maar het lukt hem niet het kwijt te raken. Nu ziet hij toch kansen op Sloterdijk. Dat is te lezen op de projectwebsite van Vertical, een nieuwbouwproject in Sloterdijk-Centrum, vlakbij het station. Daar wordt Sloterdijk aangeprezen als dé toekomstige hotspot van Amsterdam. Nu is het nog een desolate, kale vlakte, maar op de bouwborden worden de nieuwe, hippe appartementencomplexen al aangeprezen. ,,Steeds meer Amsterdamse bedrijven zijn spullen aan het maken, maar er is beperkt ruimte in de stad voor toffe werkplaatsen. Ik wil een plek creëren voor ondernemers die met hetzelfde gevoel ergens aan werken en dat hier ook samen kunnen doen”, zo vertelt hij in een interview op de website. Het maakt Stutterheim niet echt uit wat er komt: fietsenmakers of koffiebranders.

Hoge plafonds…
Hij heeft al een aantal bedrijven gevonden die een plekje in de Makerstoren willen, waaronder een bedrijf dat speakers maakt voor auto’s. Verder moet er in het pand ook een restaurant komen ,,Hoge plafonds, grote vlieren, veel glas, dat soort dingen”, zegt Stutterheim over het pand.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken