skip to Main Content

Skylounge in nieuwe Nhow 

Naast de Rai komt het nieuwste hoogste hotel van de stad. Het mag geen verrassing zijn dat daar dan een skylounge komt. 

Het nieuwe Nhowhotel aan de Zuidas krijgt een skylounge, die wordt geëxploiteerd door The Entourage Group. Vanaf de skylounge hebben de gastenop 91 meter hoogte, uitzicht over de stad. The Entourage Group is onder meer verantwoordelijk voor The ButcherIzakay, The Dutchess en het onlangs geopende Bepita in The Food Department. 

Vergapen 
De lounge komt op de 24ste verdieping en krijgt een bar-restaurant en dus een skylounge met panoramisch uitzicht over de hele stad. Hoger trouwens dan de bar en het restaurant op de ADAMtoren, dat zich bevindt op 85 meter en de 21ste verdieping. In Nieuw-West kunnen gasten zich vergapen aan het uitzicht over de stad op Floor 17, dat zich –zoals de naam al zegt- bevindt op de 17e verdieping. 

Kersenbloem 
Wie over de ring A10 rijdt kan het Nhow-hotel niet missen. Het gedraaide gebouw is ontworpen door de bekende architect Rem Koolhaas en gaat in 2020 open. Het hotel is gemodelleerd naar de wegwijzer naast de Rai. Het krijgt 650 kamers en is daarmee het grootste nieuwbouwhotel in de Benelux. De kamers zijn geïnspireerd op de zes windrichtingen waar de hoeken van het gebouw heen wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest. Daarbij hebben de kamers thema’s uit de Gouden Eeuw. Er zijn ook internationale symbolen in de inrichting verwerkt zoals mandalas uit India en kersenbloesem uit Japan. 

Back To Top
Zoeken