skip to Main Content

‘Saint-Tropez’ in wording in Oost

De verbouwing kost een miljoen of twee, maar dan past The Harbour Club in Oost wél perfect in het mondaine decor dat zich rond de Cruquiusweg ontvouwt.

The Harbour Club in Oost wordt grootschalig verbouwd. Tijdens de verbouwing van circa twee miljoen euro blijft het restaurant gewoon open. De eerste fase wordt eind augustus opgeleverd.

De zaak krijgt een heel andere uitstraling, met nieuwe, frisse kleuren en nieuw meubilair. Trots is het restaurant op de visvitrines en de glazen wijnkamer voor vierduizend flessen. Over bijna twee jaar moet dan de presentatiehal voor meer dan drieduizend bezoekers af zijn. Al met al groot genoeg voor boot- en autopresentaties.

De verbouwing hangt samen met ontwikkelingen in de buurt. Joost Verhoeven, een van de eigenaren, verwacht extra aanloop uit het Amsterdam City Harbour Hotel, dat in de loop van 2019 naast zijn restaurant komt. Dit viersterrenhotel, zonder inpandig restaurant, krijgt 245 hotelkamers, 85 service-appartementen en een haven met tweehonderd ligplaatsen. Door de komst van dit hotel wordt The Harbour Club interessanter als locatie voor bedrijfspresentaties en partijen. In de buurt worden ook luxe appartementen gebouwd.

Back To Top
Zoeken