skip to Main Content

Read My World zoekt het dichter bij huis

Read My World Zoekt Het Dichter Bij Huis

NOORD – ‘Read My World’ komt naar Noord. Het literaire festival wordt voor de achtste keer gehouden en heeft op 9 en 10 oktober plaats. Het festival staat dit jaar in het teken van ‘literaire stemmen binnen Europa’. Er is voor dit thema gekozen vanwege de vele maatschappelijke ontwikkelingen op het continent.

‘Verontrustende ontwikkelingen die om krachtige alternatie narratieven over Europa vragen’, zo staat op de evenementenpagina van de Tolhuistuin te lezen. Stadspashouders, studenten en TOZO-ontvangers kunnen een ticket kopen voor €15. De reguliere tickets kosten €20.

Eén route
De begin- en eindtijden van ‘Read My World’ variëren. Op vrijdag begint het vroegste programma om 20.00 uur en eindigt het laatste programma om 23.30 uur.

Op zaterdag begint het vroegste programma om 14.30 uur en eindigt het laatste programma om 23.30 uur. Vanwege de coronapandemie wordt het dit jaar iets anders aangepakt dan tijdens voorgaande edities. Mensen kopen nu kaarten voor één bepaalde route, elke route heeft zijn eigen agenda. In totaal zijn er dertien routes. 

Specifieke onderdelen

Op vrijdag 9 oktober kun je route A t/m D bewandelen en op 10 oktober de overige routes. Elke route bestaat uit minimaal drie hoofdprogramma’s en heeft een
eigen publieksbegeleider. Deze begeleider gidst de bezoekers van programma naar programma. Eigen routes maken, of het kopen van tickets voor
specifieke onderdelen, is niet mogelijk. 

Back To Top
×Close search
Zoeken