skip to Main Content

Privébeelden in docu Haarlem

Haarlem

Erik Willems zoekt voor zijn nieuwe documentaire naar 
‘de ziel van Haarlem’. Hiervoor heeft willems privébeelden nodig van Haarlemmers! 

Erik Willems maakt een documentaire van en voor Haarlem waar jij aan kunt bijdragen! Door beelden in te sturen wordt je onderdeel van deze bijzondere documentaire die op 23 november van dit jaar in première gaat.

Een leuke bijkomstigheid is dat Haarlem op die dag 775 jaar bestaat. Aan haerlemsbodem.nl laat Willems weten dat hij filmmateriaal zoekt uit de twintigste eeuw van Haarlemmers zelf. Niet beelden van een kind in een wieg, maar als een kind over straat loopt of schaatst op het Spaarne, dan kan het voor Willems interessant zijn, vertelt de documentairemaker.

Het gaat immers vooral om de omgeving benadrukt hij. Willems vertelt aan het platform dat hij nog beeld hoopt te vinden van demonstraties in de jaren ’70 of de bezetting van de abortuskliniek Bloemenhoven in 1976.

Crowdfundingsactie
Als je geen videobeeld beschikbaar hebt, maar wel een steentje wil bijdragen, kun je meehelpen in de crowdfundingsactie op Voordekunst. Via voordekunst.nl/projecten/9282 kun je doneren of alvast een kaartje kopen voor de première op 23 november 2020 in de Filmschuur.

Back To Top
Zoeken