skip to Main Content

Pop-up met stoofpotjes

Van de zomer waren er nog ijsjes te koop. Nu is ijssalon IJscuypje een plek waar je kunt genieten van stoofpotjes. Maar gasten kunnen er ook dansen.

 

WEST – Het IJscuypje in het Westerpark wordt deze winter The Stoof Show, waar Kwesi Campbell, van voorheen Fifteen, stoofpotjes bereidt van vlees en vis. Ook zal hij vegetarische varianten van stoofpotten koken. Gastheer van The Stoof Show is Jero Veldheer. Op de plek waar van de zomer nog ijsjes werden geserveerd, wordt het nu winters genieten. Behalve lekker eten belooft The Stoof Show ook live muziek van onder andere Wicked Jazz. Dansen voor en na het eten kan ook. Verder is er veel gezelligheid aan de lange tafels waarmee het restaurant is ingericht. Buiten op het terras hangt een ‘echte winterse vibe’ met haardvuur, dikke wollen dekens en knusse verlichting. Toen de mogelijkheid zich voordeed voor een pop-up restaurant op het Westergasterrein, twijfelde Jero Veldheer geen moment om zijn idee van The Stoof Show te realiseren. “Dit is een unieke kans voor een geheel vernieuwend concept op een topplek in Amsterdam”.

Met een knipoog

Veldheer zocht samenwerking met chef-kok Kwesi. “Jamie Oliver heeft me geleerd hoe ik perfecte stoofgerechten moet maken, dus ik sta te trappelen om te beginnen. Misschien komt ie wel even langs om het te proeven”, zegt Kwesi met een knipoog. De gerechten zijn vriendelijk geprijsd. Een portie Italiaanse stoof doet €13,-, een Boeuf Bourgignon €15,-. Voor een glas wijn betalen gasten vanaf €3,75

 

Beeld: Ting Tian voor Unsplash.com

 

 

Back To Top
Zoeken