skip to Main Content

Politie schrijft fotowedstrijd uit

Amateurfotografen die een mooie foto maken in de Rivierenbuurt of De Pijp maken kans op een plekje in het politiebureau.

ZUID – Bewoners van de Rivierenbuurt die een mooie foto maken van de buurt, kunnen een dag meelopen met de politie tijdens een dienst of een rondleiding door het bureau winnen. Via de facebookpagina geeft het bureau Zuid/De Pijp te kennen dat het interieur van het nieuwe gebouw wel wat opgevrolijkt mag worden. In het vernieuwde politiebureau aan de President Kennedylaan 11 zit de politie al ruim een jaar. Hoewel ze er al wat foto’s hebben hangen, zoeken de agenten toch nog een mooie invulling van de publieksruimte omdat die nog een beetje kaal is. Daarvoor zoeken ze foto’s gemaakt door buurtbewoners. ,,Omdat we er graag voor de buurt zijn, willen we jou, onze buurtbewoner, erbij betrekken.” De agenten zoeken daarom inspirerende foto’s uit de buurt met een herkenbaar punt uit De Pijp of Rivierenbuurt. Het mooiste zou ook nog zijn als de plaat een connectie heeft met de politie.

Hoge resolutie
De politie stelt wel een aantal eisen aan de beelden. Zo moeten ze kunnen worden afgedrukt op A1-formaat en dus een hoge resolutie hebben. Dat betekent dat een bestand tussen de tien en vijftien MB moet zijn. Alle ingestuurde foto’s worden wel eigendom van de politie. De winnaar wordt na 1 september bekendgemaakt op de facebookpagina van het bureau. De winnende foto wordt minimaal twee maanden tentoongesteld in het bureau, maar het kan ook voor een langere periode of permanent. Insturen kan via social-media.zuid-de-pijp@politie.nl

 

Back To Top
Zoeken