skip to Main Content

Oude bekenden uit ZO veroveren Centrum 

Opnieuw zijn er ondernemers die eerst ervaring opdeden bij World of Food in Zuidoost om vervolgens elders voor zichzelf te beginnen… De mannen van Sukhothai Streetfood Express koken nu in het centrum. 

ZUIDOOST – Eddy en zijn echtgenoot Pongvit waren er vanaf het begin bij. Sinds 2015 hadden zij een stalletje in World of Food in DevelsteinSukhothai Streetfood Express. Al snel wisten liefhebbers van de Thaise keuken hen te vinden en stond hun naam als een huis. Zoals de eigenaren van Stick-Up Indofood nu een restaurant in Diemen hebben, begonnen ook Eddy en Pongvit te dromen van een eigen restaurant. Begin mei was het zover. Ze openden Sukhothai Thanee aan de Noorderstraat 19: witte tafellakens, gouden servetringen, lampen in de vorm van lotusbloemen en, natuurlijk, een fraai menu. 

Thaise spareribs 
Chef Pongvit heeft er alle ruimte om te experimenteren met zijn eigen currypasta’s. Hij verrast met amuses met sesbeniabloemenroostert Thaise spareribs en serveert zijn gefrituurde dorade met chillisaus. Met liefde bereidt hij klassiekers als pad thai met kip en pittige garnalensoep. Het menu nodigt uit om samen verschillende gerechten te proeven, shared dining. Van woensdag tot en met zondag staat de deur open. Zowel voor lunch als diner. Ga eens langs bij deze ‘oude bekenden’ uit Zuidoost

Back To Top
Zoeken