skip to Main Content

Orthopedische kliniek opent in West

De Orthopedische kliniek Annatommie opent een nieuwe poli-locatie in revalidatiecentrum Reade aan de Jan van Breemenstraat met dokter John Cheung. Hij komt van het Slotervaartziekenhuis.

WEST – Met de opening van Annatommie wordt in het gat gesprongen dat is ontstaan door het faillissement van het Slotervaart Ziekenhuis. ,,Door de sluiting van het Slotervaartziekenhuis merken wij een grote toestroom van patiënten met orthopedische klachten”, zegt algemeen directeur Irene Groenink van het centrum. Orthopedisch chirurg John Cheung, afkomstig uit het Slotervaart, gaat bij Annatommie werken. De kliniek heeft contracten met alle zorgverzekeraars, dus wie last heeft van artrose, een sportblessure of andere orthopedische klachten kan bij het centrum terecht. De kliniek is al vijftien jaar actief in de regio Amsterdam en heeft sinds 2016 in Amstelveen een volledig ingerichte kliniek met operatiekamers en verpleegafdeling. Hier kunnen patiënten gebruik maken van een breed aanbod van diensten zoals MRI, fysiotherapie, allemaal gericht op het behandelen van bewegingsklachten. Dokter Cheung: ,,Ik vind het plezierig om op deze manier mijn patiëntenzorg voort te kunnen zetten in een professionele organisatie en op een locatie die ik ken vanuit mijn tijd bij het Slotervaartziekenhuis.”

Bewegingszorg

Annatommie mc is een netwerk van nu acht orthopedische centra, volledig gespecialiseerd in bewegingszorg. Alles is gericht op het herstel van bewegingsklachten. Annatommie claimt geen lange te wachttijden te hebben voor kijkoperaties, een klinische ingrepen of plaatsing van een prothese.

Back To Top
Zoeken