skip to Main Content

Open dag bij spiritueel- en bewustwordingscentrum  

In een prachtig pand aan het Vondelpark kunnen Amsterdammers in spiritueel opzicht prima aan hun trekken komen. De Roos heeft het grootste lesaanbod op dit gebied. 

ZUID – Spiritueel- en bewustwordingscentrum De Roos houdt zondag 6 januari een open dag. Het gebouw aan het Vondelpark heeft een heel scala aan activiteiten op het gebied van geestelijke verdieping, maar een kop koffie drinken kan er trouwens ook. Daarnaast zijn er dagelijks yoga- en pilates-lessen. De Roos zegt zelf het grootste lesaanbod te hebben op gebied van spiritualiteit en bewustwording. Op de open dag kunnen bezoekers hiermee kennis maken en zich eventueel inschrijven. Het thema van de deze open dag is ‘Zichtbaarheid’. Dat betekent: ,,Voor jezelf durven staan, jouw unieke energiebronnen aanboren en omarmen.” De Roos nodigt bezoekers uit om het lef te hebben om over de beperkende schaduw, een laatste restje innerlijke schaamte of meningen van anderen heen te stappen. ,,Om jouw intrinsieke waarde en kracht te manifesteren”, aldus de Facebookpagina van het centrum. Tijdens de open dag kunnen bezoekers het pand van De Roos bekijken, leuke nieuwe mensen ontmoeten en meedoen aan talrijke mini-workshops, readings, lessen en lezingen. Verder kunnen ze er mediteren, Chi Kung’ en, zingen en schrijven. En er zijn onder meer lessen astrologie, hartenwijsheid, communicatie en tantra.  

Cadeauwinkel
De Roos heeft ook een Theehuis, gezellige serre en cadeauwinkel. Het theehuis en het terras kijken bovendien uit op het Vondelpark. De toegang op de open dag en de workshops zijn gratis. Het adres is P.C. Hooftstraat 183. De ingang is naast het Vondelpark. Openingstijden van 11.15 tot 17.00 uur. Kijk voor meer info op roos.nl.

Back To Top
Zoeken