skip to Main Content

Open BAC viert feest

Het Betty Asfalt Complex is elke dinsdagavond
een open podium voor
talent. Binnenkort is er de 1500 editie. Deze wordt groots gevierd
in het Nieuwe delaMar.

CENTRUM –Menig standup comedian, zanger of toneelspeler is er ooit begonnen: het open BAC ofwel het open podium van het Betty Asfalt Complex. Elke dinsdag kunnen beginners en gevorderden in het artiestenvak proberen waar een publiek enthousiast van wordt, of juist niet. Vanaf deze maand is het als vanouds weer elke week, telkens met een andere presentator. De formule is al jaren hetzelfde: een bekende artiest presenteert een programma met een line-up van vijf à zes acts van een kwartier.

Maar er zit ook een jubileum aan te komen.
Op 8 januari pakt het Open BAC flink uit met de 1500ste voorstelling. Deze editie is niet in het complex zelf, maar in het Nieuwe DeLaMar Theater. De presentatie is dan in handen van  cabaretduo Van der Laan en Woe.

Gevestigde namen

Elke week is het open podium een verrassing. Niet alleen spelen onbekenden er, maar ook
gevestigde caberetiers, comedians en kleinkunstenaars komen stukjes uit voorstellingen uitproberen. Dat alles ondersteund door een vaste band. Voor de komende edities staan Jack Spijkerman, Machteld van der Gaag en Ronald Snijders op het programma als presentatoren.

‘Jouw avond’

Wie zelf een keer wil optreden, kan zich gewoon opgeven. Daar zijn twee voorwaarden aan verbonden. Ten eerste mag het optreden niet langer duren dan 15 minuten en je moet actief meewerken aan het werven van publiek voor ‘jouw avond’. Wel kun je bij het optreden begeleid worden door de BAC-Band. Openbac.nl

Back To Top
Zoeken