skip to Main Content

Oost krijgt Eeuwige Jeugd

De mannen van brouwerij de Eeuwige Jeugd hebben al een pand gekocht voor een eigen bar bij het Oosterpark. Maar om hun wilde plannen te realiseren, kunnen ze nog geld gebruiken.

OOST – Sinds 2016 hebben de mannen hun eigen brouwerij in West. Maar na 2,5 jaar vinden de brouwers het tijd voor een eigen café waar ze hun bieren als De Lellebel, Gladjanus en Bokkelul kunnen serveren. Het ideale pand voor hun dit jaar te openen bar, is er al: een hoekpand van 477m2 in de Linnaeusstraat direct aan het Oosterpark. Ze hebben het koopcontract al getekend, maar daarna was hun spaarpot zo goed als leeg.

Karaoke

En dat terwijl ze barsten van de ideeën om van het pand een plek te maken ‘om te ontsnappen aan de zwaarte van het volwassen leven’. De bar moet ‘het onbezonnen kind in je naar boven halen’. Om die Spielerei te garanderen, denken ze onder meer aan Glow in the Dark Disco Ping Pong, een Spice Girls versus Backstreet Boys Karaoke Battle Room, schommels, hangmatten en een Apenkooi terras. Het pand wordt duurzaam ingericht en er komen vooral vegetarische en biologische happen. Met een inzamelingsactie willen ze binnen 2 maanden minimaal €250.000 binnenhalen om zo veel mogelijk plannen te realiseren. Circa €60.000 hebben al binnen. Zie: crowdaboutnow.nl.

 

Back To Top
Zoeken