skip to Main Content

Ode aan ondernemers van kleur

Op 24 februari vindt een festijn plaats dat zijn weerga niet kent: The Coloured Goodies Experience, een mix van optredens, modeshows en ruim zestig ‘black owned businesses’.

NOORD – Coloured Goodies en Ralitsa’s AfroBusiness organiseren op 24 februari van 14.00 tot 21.00 uur een groot event in M&M Plaza op de Floraweg: The Coloured Goodies Experience. Voor de derde keer krijgen dan meer dan zestig bedrijven van zwarte ondernemers ruim baan en zijn er optredens, modeshows en workshops. Er is aandacht voor black art, zwarte literatuur en er treden artiesten op. Ook is er zat te eten en te drinken. Tickets zijn te koop via yourtickets.nl à €5 voor volwassenen en €3,50 voor kinderen.

Poppen

Coloured Goodies in de Van der Pekstraat is de zaak van Ellen Brudet, een zakenvrouw die vorig jaar in de Top 100 Meest Invloedrijke Vrouwen van het tijdschrift Opzij stond. Haar winkel, waar ze poppen met verschillende culturele achtergronden verkoopt, is wereldberoemd. Alleen al op Instagram heeft Brudet meer dan 20.000 volgers. Ralitsa’s AfroBusiness, het andere bedrijf achter het event, is opgericht door de Amsterdamse Ralitsa Vliese. De onderneming vertegenwoordigt merken als Daffie Be Proud (haarverzorgingsproducten) en Jewelz for Jewelz (‘gewaagde’ sieraden).

Back To Top
Zoeken