skip to Main Content

Nieuwe naam Ramada hotel

Het hotel aan het Rembrandtpark krijgt de naam van de nieuwe eigenaar.

Het Ramada Apollo Amsterdam gaat vanaf 1 augustus Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark heten. Het hotel is overgenomen door de Fattal Hotel Group uit Israël. Die zet de Europese keten Leonardo Hotels in de markt, met nu drie hotels in Amsterdam.

Een ervan zit in de Tesselschadestraat in een monumentaal pand aan het Vondelpark. Dit is de beroemde Villa Oud Leyerhoven uit 1884 van architect Jos Cuypers. De andere Leonardo is een toren aan de Paul van Vlissingenstraat op het Amstel Business Park. De hotels zitten allemaal in het hogere segment en hebben vier sterren.

De ligging van dit Leonardo-hotel het Rembrandtpark komt straks dus terug in de nieuwe naam. Het management van het hotel zal niet veranderen, zo verzekeren de nieuwe eigenaren.

Het Ramada Apollo met 446 kamers opende in 2012 de deuren in een voormalig kantoorgebouw. Het hotel trekt met het restaurant Floor 17 en het Rooftop terras ook veel buurtbewoners die onder het genot van een hapje en een drankje ook graag genieten van het uitzicht over de stad op 85 meter.

Back To Top
Zoeken