skip to Main Content

Nieuwe maatpakkenwinkel aan Zuidas

Nieuwe Maatpakkenwinkel Aan Zuidas

Het Rotterdamse Misura Sartoria komt naar de Zuidas. Volgens de eigenaar is het een logische volgende stap voor het maatpakkenimperium.

ZUID – Na Rotterdam en Amersfoort komt maatpakkenzaak Misura Sartoria naar de Zuidas. De kleermakers komen in het pand te zitten van de ‘concullega’s’ van The Tailormates. De kleermaker claimt ‘bespoke tailoring’ te leveren, wat betekent dat voor iedere klant speciaal een patroon wordt geknipt waarna het kostuum in elkaar wordt gezet. De maatpakkenspecialist uit Rotterdam heeft het pand overgenomen en gaat zich in het drie verdiepingen tellende atelier volledig richten op ‘diverse belevingen rondom maatwerk’.  De nieuwe kleermaker richt zich daarbij niet alleen op heren- maar ook op dameskleding. Eigenaar Jimmy Karaaslan vindt de nieuwe vestiging aan de Zuidas een logische volgende stap voor zijn maatpakkenimperium. Volgens de site van Misura Sartoria hebben klanten voor €899 twee maatpakken.

De maat genomen
Er zijn ook duurdere variaties mogelijk in luxere stoffen, die uit Engeland en Italië worden gehaald. Vrouwen kopen bij de maatpakkenwinkel jurkjes, jasjes en broekpakken op maat. Mannen kunnen er ook terecht voor hun trouwkostuum. Voor elk pak wordt bij de klant de maat opgenomen. Zo’n sessie duurt één à twee uur en gebeurt op afspraak.

Misurasartoria.nl

 

Back To Top
×Close search
Zoeken