skip to Main Content

Nieuwe buitenplek aan Spaarndammerdijk

Er is een nieuwe stadsoase. Villa Buitenlust, op het randje van het Westerpark, is een prachtige nieuwe plek voor een ieder die voor zijn werk een evenement wil organiseren.

WEST – Op de Spaarndammerdijk is sinds kort een heerlijke, nieuwe plek gecreĆ«erd: Villa Buitenlust. Villa Buitenlust heeft een link met De Regenboog Groep, de organisatie voor opvang van kwetsbare mensen in de stad. In het hotel doen ze werkervaring op. Gasten van Villa Buitenlust kunnen er slapen, vergaderen of evenementen organiseren, zoals meditatiesessies en yogalessen. Een restaurant heeft de villa niet. De buren, buurtboerderij Ons Genoegen, kan op verzoek wel zorgen voor een maaltijd. De locatie is goed bereikbaar en geeft het gevoel dat je lekker buiten bent. Handig dus voor iedereen die een inspirerende sessie wil organiseren voor het werk. De zalen zijn ook geschikt om te sporten, zoals boksles. Er zijn verschillende arrangementen te boeken, waaronder een groen arrangement. Hierbij gaan gasten op onkruidexpeditie in het Westerpark.

Underground
Gasten kunnen ook een bezoek brengen aan de paardencoach in de nabijgelegen manege of meedoen aan de stadswandeling Amsterdam Underground: (voormalige) daklozen laten tijdens deze wandeling de stad van hun kant zien. Villa Buitenlust heeft ook vijf plekken voor respijtzorg voor mensen die een time-out nodig hebben; opname is voor vijf dagen en gebeurt op indicatie van een Ouder Kind Team of de GGZ.

 

Back To Top
Zoeken