skip to Main Content

Nieuw Walhalla voor de hobbykok 

Nieuw Walhalla Voor De hobbykok 

In een nieuwe winkel in de Van Baerlestraat toont Miele vooral nieuwe keukenapparaten. Miele stort zich hiermee op een nieuwe doelgroep: mannen 

ZUID – Wasmachine- en keukenfabrikant Miele heeft aan de Van Baerlestraat een winkel geopend waar bezoekers onder andere keukenapparatuur kunnen uitproberen. Er zijn dagelijks kook- en bakdemonstraties waarbij bekende chefs optreden, zoals Onno Kokmeijer van tweesterrenrestaurant Ciel Bleu in het Okura Hotel. Er is in Vianen al een dergelijk centrum, maar de wens van Miele was er ook een te openen op een locatie waar veel publiek is. Hier kan het winkelend publiek de nieuwste snufjes op kookgebied uitproberen, zoals een wifi-verbinding om apparaten op afstand te bedienen. Bezoekers worden aangemoedigd de apparaten vooral zelf uit te proberen en zo de voordelen te ontdekkenNatuurlijk ontbreken ook de was- en droogautomaten en stofzuigers niet. Interactieve schermen en grafische animaties moeten de huishoudelijke apparaten nog interessanter maken. 

Voor hun plezier
Miele verwacht dat vooral mannen enthousiast worden van de nieuwe apparaten. Immers ook zij koken steeds vaker voor vrienden en familie. Vooral mensen in de randstad koken steeds vaker voor hun plezier. Deze mannen wil Miele met deze nieuwe winkel dan ook graag bereiken en bedienen. Miele stapt nadrukkelijk af van het concept van de klassieke witgoedwinkel. Het merk gaat ook wasmachines demonsteren op popfestivals, zoals Lowlands.  

Back To Top
×Close search
Zoeken