skip to Main Content

Nieuw aanbod in Gouden Leeuw 900

Cultureel Centrum Gouden Leeuw 900 is hét nieuwe adres voor culinaire en culturele evenementen. Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opende er zijn deuren. Maar ook ZOJazz Lounge is verhuisd.

ZUIDOOST – Sinds begin deze maand is sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte te vinden in Cultureel Centrum Gouden Leeuw 900 (tegenover metrostation Ganzenhoef). In de VanHarte-restaurants is iedereen welkom om voor vijf euro een gezond driegangendiner te eten. Zuidoost is al langer bekend met het VanHarte-fenomeen: elke dinsdag konden mensen terecht in Buurtcentrum Holendrecht en elke donderdag in de Nachtegaal in Grubbehoeve. Wegens sluiting van de Nachtegaal is die Resto VanHarte verhuisd naar de Gouden Leeuw. Elke donderdag openen de deuren om 17.30 uur, waarna het diner begint om 18.00 uur. Reserveren is gewenst: via restovanharte.nl of telefonisch 0900 900 3030. Ook ZOJazz Lounge opent zijn deuren in de Gouden Leeuw. ZOJazz Lounge is het maandelijkse live jazz-evenement in Zuidoost, dat voor de derde keer plaatsheeft. ZOJazz Lounge had voorheen plaats in buurthuis NoLIMIT. Op vrijdag 26 oktober is de eerste jazzavond met als thema ‘Jazzy Gospel Vibes!’ in de Gouden Leeuw.

First lady of Jazz

De Britse saxofonist en jazz- en gospelzanger Jonny Boston en de Amerikaanse jazz-zangeres Sandra Drakes worden begeleid door de ZOJazz Lounge Band, bestaande uit Pieter van Santen, Jai-Jai Vos, Ruud Baron en Wim Ninaber. De presentatie wordt verzorgd door zangeres Graziella Hunsel Rivero, onder andere bekend van The Voice of Holland. Deze First lady of Jazz uit Zuidoost laat enthousiast weten: ,,Het beloven weer gezellige avonden te worden.” De deur gaat om 18.30 uur open voor wie voorafgaand aan de show iets wil eten of drinken. De show begint om 20.00 uur en duurt tot 23.00 uur. Ga voor kaarten (vanaf €17,50) naar Eventbrite.nl.

Back To Top
Zoeken