skip to Main Content

Naar Artis in het donker

Een bezoekje brengen aan Artis? De dierentuin heeft deze Kerstvakantie een wel heel bijzondere activiteit waarbij het niet zo heel erg is dat het vroeg donker is.

CENTRUM – Leuk voor de Kerstvakantie: Artis is tot en met 6 januari een uur langer open, zodat kinderen kunnen meedoen met de Luisterthriller Moord in Artis. Bezoekers worden hiervoor in de schemer en later door het donker door het park geleid. Juist dan horen ze de wolven huilen, kikkers kwaken, fazanten door de struiken ritselen en de dieren allerlei andere niet thuis te brengen geluiden maken. In een app volgen de bezoekers een telefoongesprek tussen een journalist en stagiair die onderzoek doen naar de onverklaarbare geluiden in het park. Maar dan verdwijnt de verslaggever spoorloos.  Moord in Artis is trouwens ook een prima gelegenheid om de dierentuin tegen sterk gereduceerd tarief te bezoeken. Een toegangskaartje voor Moord in Artis kost namelijk €12,50 (normaal € 23,-) en studenten betalen zelfs maar €4. Daarvoor mogen bezoekers vanaf 15.30 uur naar binnen.

Opgeladen telefoon
Vergeet niet om een voldoende opgeladen telefoon mee te nemen en oordopjes! Oordopjes zijn eventueel ook bij de kassa te koop. De wandeling duurt 30 tot 45 minuten en is in de kerstvakantie elke dag tot 18.00 uur.

 

Back To Top
Zoeken