skip to Main Content

MS Mode terug in Osdorp

Na twee jaar te zijn weggeweest is MS Mode weer terug in Osdorp. De keten richt zich specifiek op vrouwen met rondingen.

NIEUW-WEST – Modehuis MS Mode is met een vernieuwd filiaal terug op Tussenmeer bij Winkelcentrum Nieuw-West, oftewel Osdorpplein. De failliete keten maakte in 2016 een doorstart in afgeslankte vorm, waarbij het aantal Nederlandse filialen terugging van bijna honderd naar 24. Na het faillissement nam oprichter en eigenaar Roland Kahn de winkelketen over. Inmiddels zijn er door heel Europa meer dan tweehonderd filialen en is de keten ook online aanwezig. In Osdorp is de winkelketen na twee jaar afwezigheid weer terug. MS Mode verkoopt damesmode voor de ‘curvy vrouw’, in de maten veertig tot en met 54. De keten werkt vanuit de zogenaamde ‘body shape-filosofie’, waarbij de lichaamsvorm centraal staat. In de winkels is het de bedoeling dat klanten ook echt geholpen worden door het personeel. Elke zes weken verandert de collectie, met onder andere feestjurkjes die de sterke punten in het figuur benadrukken en jeans die bij ieder figuur past.

Net iets meer

De kleding is niet alleen bedoeld voor oudere vrouwen met rondingen. Jonge meiden die wat beter bedeeld zijn, komen in de winkel eveneens aan hun trekken. Er is een speciale collectie hippe kleding. ,,Een winkel waar je je welkom voelt en waar je op je gemak kunt shoppen”, zegt CEO Peter van Kampen van MS mode. ,,Ons winkelpersoneel geeft graag passend advies dat net een stapje verder gaat.”

Back To Top
Zoeken