skip to Main Content

Meer winkelaanbod op Postjesweg

Meer Winkelaanbod Op Postjesweg

Nieuw ondernemers ontdekken de Postjesweg. Zo kun je één nieuwkomer kunst kopen en taarten eten, terwijl de ander gespecialiseerd is in échte Franse stokbroden en croissants.

WEST – De Postjesweg was altijd een enigszins grauwe winkelstraat in West. Maar sinds kort valt er veel (nieuw) leven te bespeuren in de straat. De puien worden opgeknapt en er komen steeds meer nieuwe ondernemers. De afgelopen tijd zijn er weer twee bijgekomen. De nieuwste aanwinsten zijn tussen Kunst en Quiche, waar je hartige taarten kunt eten en kunst kopen. Misschien een gekke combinatie, maar het gaat dan ook om een pop-up. Maar het is volgens de eigenaren ook een prima plek om de krant te lezen, wat te werken of een kop koffie te drinken. Deze winkel zit op nummer 98, waar eerst een tabakszaak zat.

Op ‘Franse wijze’

Ook nieuw is Pink’s Bakery op nummer 86a met broden op desembasis, croissants en banket. De bakkerij maakt de broden van deeg dat op ‘Franse wijze’ is gedraaid, wat betekent dat er geen stoffen aan zijn toegevoegd. Het betekent ook dat je er ook echt Frans stokbrood kunt kopen. De eigenaren starten met een klein assortiment, dat langzamerhand wordt uitgebreid. Verder kunnen klanten hier ook een kop koffie drinken. Kijk voor het assortiment van Pink’s Bakery op Facebook.

Back To Top
×Close search
Zoeken