skip to Main Content

Masterplan Zuidoost voor een sterker stadsdeel

Masterplan Zuidoost Voor Een Sterker Stadsdeel

Masterplan Zuidoost is een langetermijnvisie die de bewoners op vele genoemde terreinen meer perspectief moet bieden. Saundra Williams wordt hiervan het gezicht.

ZUIDOOST – Alle bewoners van ons stadsdeel moeten eerlijke kansen krijgen op het gebied van onderwijs, werk, huisvesting en veiligheid. In dat kader is het Masterplan Zuidoost opgesteld. Dit betreft een langetermijnvisie die alle bewoners op de genoemde terreinen in 2040 beter perspectief moet bieden. Het Masterplan is een samenwerking, of beter gezegd alliantie, tussen gemeente, stadsdeel, onderwijsinstellingen, werkgevers, bedrijven, politie, wooncorporaties, jeugdhulpverlening en het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Structurele verbeteringen
Vanaf 1 maart wordt deze alliantie in stadsdeel Zuidoost geleid door Saundra Williams. Zij moet het Masterplan gaan uitvoeren. Saundra Williams is nu artistiek leider bij de Hogeschool voor de Kunsten. Eerder vervulde zij verschillende functies bij het Bijlmerparktheater, Heesterveld Creative Community, het Open Atelier en de Theaterwerkplaats. Ze is blij dat ze terugkeert naar Zuidoost: ,,Het stadsdeel is me dierbaar en ik kijk ernaar uit om me de komende jaren, samen met de partners van de alliantie, in te zetten voor duurzame en structurele verbeteringen”

Ervaring en ambities
Stadsdeelvoorzitter Tanja Jadnanansing is blij met Williams: ,,In het Masterplan is onder meer veel aandacht voor jongeren en het betrekken van bewoners bij de toekomst van Zuidoost. Saundra’s ervaring en ambities sluiten daar perfect op aan.” Wie wil meepraten over het Masterplan kan komende week meedoen aan de onlinesessies. Daarover meer op socialpact.nu.

(Foto: FLICKR/Imagens Portal SESCSP)
Back To Top
×Close search
Zoeken