skip to Main Content

Luxe zorgcentrum aan de Zuidas

Op de kop van de Zuidas komen luxe appartementen voor ouderen die zorg nodig hebben en daar extra geld voor over hebben.

ZUID – Cordaan opent van de zomer aan de Zuidas een wonen-, welzijn- en zorgformule voor ouderen die zich kunnen permitteren hier extra voor te betalen. Hiermee wil de zorgorganisatie tegemoetkomen aan de vraag van deZe doelgroep. In Zuidoever wil Cordaan ouderen met een zware zorgvraag een eigentijdse en comfortabele omgeving bieden. Hoewel de organisatie als kernactiviteit heeft zorg te bieden aan mensen die niet kunnen bijbetalen, wil ze ook het vermogende segment kunnen bedienen. Dit gebeurt in een ‘gebouw van de toekomst’ dat stijlvol, licht, duurzaam en groen en ruimtelijk is opgezet met een gezamenlijke ruimte om elkaar te ontmoeten. Zo is er een grote binnentuin en zijn er extra leefruimtes en ruimten voor fysiotherapie. Het complex krijgt ook een bioscoop.

Woonlagen

Het project bestaat uit vier woonlagen en heeft 53 huurappartementen. Op de begane grond en op de eerste en tweede etage komen elk zeventien woningen. Op de vierde woonlaag komen twee appartementen voor echtparen. Het project moet van de zomer klaar zijn. Meer info op deoevers.amsterdam.

Back To Top
Zoeken