skip to Main Content

Luxe appartementen met ‘gemak-diensten’ te huur

Aan de Zuidas wordt gebouwd aan een luxe appartementencomplex met allerlei ‘gemak-diensten’. Het complex heet Xavier en heeft huurappartementen.

ZUID – Het nieuwe, luxe appartementencomplex aan de Zuidas krijgt een servicemanager die beschikt over een vast team. Dat team kan de hele week klusjes doen, zoals een pakket aannemen, familie binnenlaten, kleding naar de stomerij brengen en dingen repareren. De 110 appartementen hebben twee, drie of vier kamers en variëren in grootte van 65 tot 111 vierkante meter. De prijzen beginnen vanaf €1240 per maand. De afwerking is super-de-luxe met een Bribus-keuken met Siemens apparatuur een comfortabele badkamer. Elk appartement heeft een buitenruimte en onderin het gebouw zit een garage. Overigens moeten huurders voor die garageplek wel betalen. Toekomstige huurders moeten wel een behoorlijk inkomen hebben om in aanmerking te komen voor een appartement. Richtlijn is dat een bewoner vier keer de maandhuur verdient als bruto-inkomen. Maar dan krijg je ook een appartement in ‘een wijk waar je ook heel goed kunt wonen, uitgaan, sporten en op andere manieren kunt ontspannen.’ Het is namelijk de bedoeling dat de Zuidas niet alleen maar een kantorenwijk is, maar ook woonlocatie wordt.

The Gustav

In het gebouw zitten ook koopappartementen, maar die zijn allemaal al verkocht. Voor wie toch op de Zuidas wil kopen… projectontwikkelaar AM verwijst op zijn website naar The Gustav, waar kopers voor €275.000 nog aan een appartementje kunnen komen. Meer info op: amsterdamwoont.nl

Back To Top
Zoeken