skip to Main Content

Lekker met familie naar de film bij Q

Q

Q-Factory gaat in de zomer elke woensdag films voor het hele gezin vertonen. Met ‘Q-Cinema Family’ wil dit muziekmakerscentrum nog meer een ontmoetingsplek voor de hele buurt zijn.

In samenwerking met filmjournalist Ingrid Donsu gaat Q-Factory aan het Atlantisplein in juli en augustus elke woensdagmiddag op een groot scherm familie- en kinderfilms vertonen. Bij deze films ligt de nadruk op muziek, de verscheidenheid aan culturen en de relatie mens-natuur. Volgens de organisatie wil het muziekmakerscentrum met ‘Q-Cinema Family’ ‘de verbinding met de buurt maken’ en nog meer een ontmoetingsplek voor de hele buurt zijn – ‘jong en oud’.

Op 4 juli wordt de eerste film vertoond: De Wilde Stad, een dierenfilm van Mark Verkerk. De laatste film, ‘Toen mijn vader een struik werd’, draait op 29 augustus, waarin kijkers op een speelse manier inzicht krijgen in het dierenleven in onze  stad. 

Andere films die op het programma staan zijn Dikkertje Dap, Cocoen De Kleine Prins. Tickets kosten 5 per persoon. Elke woensdag gaat de zaal vanaf 13.30 open. De organisatie creëert een huiselijke sfeer, compleet met zitkussens.

Back To Top
Zoeken