skip to Main Content

Lekker gamen bij cornflakes 

Lekker Gamen Bij Cornflakes 

Gek op ontbijtgranen in alle vormen, kleuren en smaken? Bij Cereal and Chill hebben ze ze allemaal. Chillen kan bovendien in een jaren negentig interieur. 

ZUID – Na een avocadorestaurant en donutshops is De Pijp weer een bijzondere horecagelegenheid rijker: een cereal-shop ofwel een plek waar je een kom ontbijtgranen naar binnen kunt lepelen. Het etablissement heet Cereal and Chill en zit in de Dusartstraat. Denk niet aan de supergezonde granola of havermout die tegenwoordig in hippe zaakjes is te krijgen, maar vooral aan de ontbijtgranen uit een pak in allerlei kleuren en smaken. De granen zijn te bestellen in kommen in diverse maten en opgeleukt met verschillende toppings. Naast ontbijtgranen serveert de zaak ook zogenaamde freakshakes. Dat zijn milkshakes met heel veel slagroom, chocolade, koekjes en andere zoetigheid. Allemaal héérlijk onverantwoord, alhoewel de gerechten desgewenst ook met sojamelk bereid kunnen worden. 

Nintendo
Het idee is overgewaaid uit Londen. Ook in Duitsland en Spanje zijn dit soort cafés. Dit exemplaar in De Pijp is ingericht met gadgets uit de jaren negentig, zoals Nintendospelletjes en cartoons uit die tijd. Cereal and Chill is open voor ontbijt, maakt niet uit hoe laat op de dag dat is. 

Beeld: Hal Gatewood voor Unsplash

Back To Top
×Close search
Zoeken