skip to Main Content

Kleren kopen en bier drinken

‘About’ in de De Clerqstraat wordt een kledingwinkel voor mannen die niet van winkelen houden. De zaak heeft al een filiaal in de Haarlemmerstraat.

WEST – Bedenker Randy Hoogeweegen weet dat mannen graag toffe dingen kopen, maar geen zin hebben dat in een winkel te doen. About zit al aan de Haarlemmerdijk, en daar voelt het alsof je langsgaat bij een vriend. De man kan er een beetje rondhangen, zonder dat er een overenthousiaste verkoper op hem afkomt of dat hij verdwaalt op de vrouwenafdeling. In een pand van 270 vierkante meter komt nu een tweede filiaal. Begin maart gaat het open. ,,We willen dat mannen niet alleen binnenstappen om inspiratie op te doen of een toffe outfit te scoren. Maar ook voor een goede kop koffie of een biertje. Er komt om een heus café, midden in de shop. Winkelen bij je stamkroeg of favoriete lunchspot. Met kunst aan de wand en muziek die je thuis ook graag draait. Zo moet het voelen”, zegt Randy.

Handje helpen

Om de mannenshop te realiseren moeten ze wel geld bij elkaar zien te krijgen. Er is een crowdfunding waar investeerders tegen vier procent rente de ondernemers een handje kunnen helpen. Er is in totaal een ton nodig om het pand te openen. Check Crowdaboutnow en zoek op about 2.0

Back To Top
Zoeken