skip to Main Content

Kick-off Ondernemershub Heesterveld  

ZUIDOOST – Heesterveld is een van de bruisendste plekken van Zuidoost. In het woon- en werkcomplex naast metrostation Bullewijk zit al de Creative Community Heesterveld. Op 24 januari wordt van 16.00 tot 19.00 uur bij Café Oma Ietje, Heesterveld 3, een andere community in de schijnwerpers gezet: Ondernemershub Heesterveld. Tijdens de kick-off krijgen bezoekers onder meer informatie over het profiel en selectieproces. De ‘hub’ is een initiatief van de gemeente en Ymere. Het project is bedoeld om startende en doorgroeiende ondernemers vooruit te helpen en te zorgen dat ze met hun innovatieve idee, dienst of product uitgroeien naar een sterk merk met een hoge afzet. Ook ondernemers met enige
ervaring zijn zeer welkom, mits ze zonder uitkering van hun onderneming kunnen leven en willen groeien bijvoorbeeld qua omzet.Om de ondernemers vooruit te helpen, worden er workshops en evenementen georganiseerd en zijn er business developers om leden te coachen. Leden kunnen werkruimtes in Heesterveld huren, waaronder een eigen kantoor of, vanaf maart 2019, een plek in een co-workingspace.

Zelfreflectie
Leeftijdsgrenzen om lid te worden zijn er niet, wél moeten alle ondernemers actief zijn in de zakelijke dienstverlening en dat fulltime doen. Maar het belangrijkste is dat kandidaten een ‘hoog ambitieniveau hebben, willen groeien en openstaan voor zelfreflectie’. Zie voor meer informatie:ondernemershubheesterveld.nl.

Back To Top
Zoeken