skip to Main Content

Kerstheld zakelijk getroffen door corona

Karan Isri Wordt Hard Getroffen Door De Coronamaatregelen.

Negen jaar lang trakteerde Karan Isri de allerarmste Bijlmerbewoners op een kerstpakket. Ondanks dat hij de inkomsten van zijn cateringbedrijf door corona dramatisch ziet teruglopen, laat hij ook deze tiende editie zijn hart spreken…  

ZUIDOOST – Zijn kerstacties maakten de afgelopen jaren in Zuidoost veel emoties los. Karan Isri betaalde uit eigen zak voedselpakketten die hij uitdeelde onder de allerarmsten… De ontvangers waren vaak tot tranen toe geroerd. Dit jaar zou dat opnieuw gebeuren, maar deze tiende editie valt door corona volkomen in het water. Tot groot verdriet van Karan die opgroeide in Hakfort en graag iets wil doen voor de allerarmsten in de Bijlmer. ,,Toen mijn ouders vanuit Suriname hier kwamen, hadden ze niets. Soms kregen we iets van bewoners. Een pak rijst of bonen, dat zijn we nooit vergeten. Daarom doen we nu graag iets terug voor de mensen hier.” Maar Karan heeft het nu zelf moeilijk. Door corona is de omzet van zijn cateringbedrijf, Maija’s Bara, dramatisch teruggelopen. Ik heb negentig procent minder omzet doordat er geen festivals, evenementen en braderieën zijn. Maar ik wil niet klagen. Mijn vrouw, mijn familie en ikzelf zijn gezond en dat is het belangrijkst.”

Ronald McDonald
Ondanks de onzekere situatie van zijn bedrijf, heeft Karan besloten dat hij ook in dit coronajaar een gebaar wil maken met Kerst. ,,Met mijn familie verzorg ik daarom een viergangendiner voor het Ronald McDonald Huis Emma in Holendrecht.” Karan vertrouwt erop dat 2021 in zakelijk opzicht een beter jaar wordt. ,,Ik heb grootste plannen. Ik introduceer bij de toko’s en de groothandel mijn eigen masala-curry onder opa’s naam: Ramdjes. Eén curry voor alle vlees- en vissoorten met de authentieke smaak van het echte Suriname.” Wie wil kennismaken met Karans maaltijden om hem in deze moeilijke tijd wil helpen, kijkt op de facebookpagina van Maija’s Bara of belt: 0611213188.

(Foto: Karan Isri)
Back To Top
Zoeken