skip to Main Content

Jubileumboek ‘Muziektheater Briza 25 jaar!’

Poserend Met Het Jubileumboek Voor Het Zeeheldentheater.

Alle Haagse bassischolen hebben het jubileumboek ‘Muziektheater Briza 25 jaar!’ gekregen. Hier staan alle teksten en clips met QR-codes in van de muziektheatergroep over de afgelopen 25 jaar.

DEN HAAG – Muziektheater Briza en het Zeeheldentheater bestaan 25 jaar. Briza (4+) viert het jubileum met de uitgave van het boek ‘Muziektheater Briza 25 jaar!’, een kwart eeuw Haags muziektheater, over het ontstaan, ontwikkeling en groei van Briza en al zijn producties. Vijf stagiaires van het Grafisch Lyceum Rotterdam hebben, ondanks de corona-tijd hard, meegewerkt aan dit boek dat onlangs is uitgedeeld aan alle bassischolen van Den Haag. In het boek staan alle producties van de afgelopen 25 jaar waarin altijd maatschappelijke thema’s een centrale rol spelen. Zoals de voorstelling ‘Protest met een Staartje’ over het belang van een duurzame wereld, of ’75 jaar Vrijheid en mijn familie’, in 2020 ook online verschenen. Alle bijbehorende muziek, teksten en clips met QR-codes staan in het boek. Deze kan je scannen met de telefoon, en dan word je doorverwezen naar het betreffende Spotify of YouTube kanaal.

In het zonnetje

Dankzij de jarenlange inzet van vrijwilligers, muzikanten, acteurs en stagiaires is Briza uitgegroeid tot een enthousiaste muziektheatergroep voor jong en oud. Met het boek worden alle mensen die hier een belangrijke rol in speelden in het zonnetje gezet. In het boek staan interviews met muzikanten, onder wie Frank de Vries (gitarist en medeoprichter Briza), Jan Erik Noske (fluitist/art. leider), Yvette Olof (oud-danseres/actrice), regisseuse Freya Ligtenberg, alle huidige acteurs, stagiaires en natuurlijk ook alle vrijwilligers. Het boek is te bestellen voor €10 via info@briza.nl (ophalen) of € 17,50 (opsturen, incl. porto).

(Foto: Aangeleverd)

Lees ook:

Cultuurpaleis Amare is uit de steigers

Back To Top
Zoeken