skip to Main Content

Johan Cruijff ArenA in de prijzen!

Johan Cruijff ArenA In De Prijzen!

Volgens kaartjesbedrijf Tiqets is de Johan Cruijff ArenA de beste attractie van Nederland. Ook Amsterdamse organisaties als het Van Gogh Museum en het Youseum vielen in de prijzen.

ZUIDOOST – Goed nieuws voor de Johan Cruijff ArenA! Het kaartjesbedrijf Tiqets reikte onlangs voor de vierde keer hun Remarkable Venue Awards uit. De Johan Cruijff ArenA viel in Nederland in de prijzen. Het stadion ontving de prijs in de categorie Beste Attractie. Amsterdam deed het sowieso goed bij de uitreikingen van Tiqets, het Van Gogh Museum en het Youseum vielen ook in de prijzen. Respectievelijk voor de categorieën het Beste museum en Most Innovative Venue. Luuc Elzinga, CEO Tiqets, noemt de uitreiking in deze coronaperiode een belangrijke opsteker: ,,Juist in dit, voor de culturele sector enorm lastige jaar, is een schouderklop en wat positiviteit meer dan welkom”.

Extra catergorieën

De winnaars worden niet overigens door een jury of een stemronde gekozen. Ze worden uitgekozen op het aantal positieve reviews van bezoekers die via Tiqets een kaartje hebben gekocht. Wereldwijd zijn via Tiqets ruim 750.000 reviews geplaatst. Dit jaar waren er twee extra categorieën: Best Hidden Gem en Most Innovative Venue. Deze werden ingesteld vanwege het coronavirus. Alle categorieën werden wel beoordeeld door een jury, voor de Nederlandse uitreikingen waren dat journalist Ton Vermeulen, kunstblogger Wilma Lankhorst en Douglas Quinby, CEO van Arival.

Eigen uitreiking

Niet alleen Nederlandse organisaties en bedrijven gingen aan de haal met prijzen. Naast Nederland, werden ook organisaties in Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Amerika bekroond. Elk land had zijn eigen uitreiking. In totaal schreven 185 organisaties zich in voor de prijzen.

(Foto: Flickr / DennisM2)
Back To Top
×Close search
Zoeken