skip to Main Content

Jeugdorkest Leidsche Rijn zoekt jonge musici

Jeugdorkest Leidsche Rijn Zoekt Jonge Musici

Jongeren die graag in een orkest willen spelen, kunnen zich melden bij Jeugdorkest Leidsche Rijn. Het orkest wil groeien en zoekt leden met het juiste instrument!

UTRECHT – Bespeel je een instrument, wil je met anderen samen spelen en ben je tussen de acht en dertien jaar oud? Dan zoekt Jeugdorkest Leidsche Rijn jou! Het orkest wil groeien en zoekt naar jonge muzikanten die viool, cello, fluit, hobo, klarinet, fagot, hoorn, trompet, trombone, harp of slagwerk spelen. De stichting begrijpt dat kinderen en hun ouders graag eerst willen zien waar ze in terechtkomen. Daarom organiseert Jeugdorkest Leidsche Rijn een informatiemiddag. Die kennismaking is op donderdag 1 april van 16.15 tot en met 17.15 uur in CultuurCampus Vleuterweide, Burchtpoort 5 te Vleuten. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via: jeugdorkestleidscherijn.nl/proefrepetitie/.

Vaste dirigent

Jeugdorkest Leidsche Rijn bestaat eind dit jaar vier jaar en is opgericht door Cultuur19 en Orkest van Utrecht. De laatste organisatie levert ook de vaste dirigent van het Jeugdorkest: Michiel van Vliet. Dezer dagen oefent het orkest vanwege de coronabeperkingen online. Meer informatie is te vinden op jeugdorkestleidscherijn.nl.

(Foto: Flickr / ACE Foundation)

Lees ook:

Subsidie voor kunst en cultuur beschikbaar

Back To Top
×Close search
Zoeken