skip to Main Content

Je energierekening omlaag met de Fixbrigade 

De mensen van Jungle willen van Oost het duurzaamste stadsdeel maken. Hun nieuwste troef: de Fixbrigade, een team dat helpt je huis beter te isoleren.  

OOST  De beste manier om snel energie te besparen en een lagere energierekening te krijgen is om je huis beter te isoleren. Dat lukt al met kleine ingrepen, zoals het dichten van naden en kieren, het aanbrengen van radiatorfolie en het beter afstellen van je verwarming. Voor iedereen die dit niet zelf kan doen, heeft Jungle sinds kort de Fixbrigade. Dit team komt bij je langs om te inventariseren wat er mogelijk is voor jouw woning. Daarna geef je zelf aan wat je wilt laten doen. Op basis van het aantal ingeschatte uren maakt de brigade een offerte voor je. De tarieven zijn laag. Bovendien zijn er aangepaste prijzen voor minima. Je kunt ook bij deze ‘duurzaamheidsbrigade’ terecht als je bijvoorbeeld je keuken gasloos wilt maken. Interesse gekregen en wil je een afspraak maken met de fixbrigade? Mail naar infopunt@jungle.amsterdam!
 

Kitworkshop
Dit centrum voor cultuur en maatschappelijke betrokkenheid in de Tweede van Swindenstraat heeft elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur een gratis infopunt duurzaamheid. Je kunt hier al je vragen stellen over klimaatsveranderingen, de energietransitie, gezonde voeding, afval, de luchtkwaliteit en bijvoorbeeld de circulaire economie. De nieuwste evenementen bij Jungle vind je op facebook.com/jungleamsterdamoost/. Op die pagina worden ook nieuwe workshops aangekondigd. Zo zit er een kitworkshop aan te komen. 

Back To Top
Zoeken