skip to Main Content

In Noord doen we het samen

Of je nou ergens mee zit of gewoon zin hebt om even lekker te lachen, in Noord staat er altijd wel iemand voor je klaar. Doras heeft minstens twee opties voor je.

NOORD – Elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur zijn Barbara van der Weiden (Doras) en Jovanka de Boer (Regenboog Groep) op de Pekmarkt. Ze zitten op de bankjes bij de Van der Pekstraat 104, behalve als het regent. Barbara en Jovanka zitten klaar voor een gezellig gesprek, maar vooral ook om mensen verder te helpen. Voor wie bijvoorbeeld een vraag heeft over de opvoeding of informatie wenst over activiteiten of vrijwilligerswerk… Wil je iets kwijt over de buurt? Maak je je zorgen? Kom gerust langs! Als je een vriend(in) zoekt om terrasjes mee te pakken, te knutselen, te dansen, of samen te wandelen, dan is Huis van de Wijk de Meeuw aan Motorwal 300 misschien wat voor jou. Op 7 april, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december van 13.00 tot 15.00 uur hebben inwoners van Noord de kans om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. De bedoeling van deze meetings is ‘matches’ of ‘koppelingen’ te maken met elkaar. Is er een klik, dan kun je daarna een afspraak maken om samen iets te gaan doen. Voor de duidelijkheid; het gaat niet om relaties, maar om vriendschap, want ‘samen is leuker’.

Gewoon langskomen

Iedereen is welkom om langs te komen. Vooraf aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis, zo ook de koffie of thee. Meer informatie via Barbara van der Weiden. Teleonisch, 06.1332.6383, of per mail: b.vanderweiden@doras.nl. Op doras.nl kun je meer te weten komen over het werk van deze stichting op het gebied van maatschappelijk werk.

Back To Top
Zoeken