skip to Main Content

In Franse sferen bij Bombarie

Zodra je de poëtische foto’s van Maia Flore ziet, begrijp je weer waarom Franse stranden zo in trek zijn. Van 4 april tot 3 juni te zien bij café Bombarie.

OOST – In opdracht van Atout France, het Frans Bureau voor Toerisme, werkte de Franse kunstenares Maia Flore aan project ‘Imagine France by the sea’. Het resultaat van dit artistieke fotoproject is van 4 april tot 3 juni te zien bij Bombarie, Rietlandpark 373. Flore betrok 26 Franse kustplaatsen bij haar project, dat bestaat uit vijftig foto’s, vier films en meer dan twintig videoclips. Met haar fantasierijke beelden neemt ze je mee van de kusten van Corsica tot de stranden in Noord-Frankrijk. Christian Mantei, algemeen directeur van Atout France, beschrijft haar werk als ‘esthetisch en hedendaags’. De expositie is gratis toegankelijk.

Love booth

De locatie van de tentoonstelling, Bombarie, is een eetcafé en cultureel broeinest tegelijk. Qua romantiek zit je goed bij deze zaak: de zaak heeft een love booth, een afgesloten ruimte waar je met z’n tweeën kunt dineren. De eigenaren van bombarie zijn Thijs Immers en Nadia Duinker, het stel dat eerder Roest aan de Oostelijke Handelskade had en nu bezig is met het opzetten van Noordkust, een nieuwe zaak aan de Nieuwendammerdijk in Noord.

Back To Top
Zoeken