skip to Main Content

Iconische flats ‘opgepimpt’

De drie galerijflats aan de Burgemeester Hogguerstraat zijn overal vanaf de Sloterplas goed te zien. Bijvoorbeeld op deze zomerse plaatjes uit de jaren 60. De flats bestaan uit 13 woonlagen, twee lagen berging en kantoren.

Met de onderste lagen van de drie flatgebouwen is een projectontwikkelaar aan de slag gegaan. Die lagen zijn kortgeleden omgebouwd tot 63 appartementen met een ‘complete en hoogwaardige afwerking’. Dat betekent onder andere door een interieurarchitect bedacht interieur met inbouwkeukens en –kasten en een gietvloer. Zelfs de gordijnen hangen al in de appartementen. Vanuit de appartementen heb je een fantastisch uitzicht op de Sloterplas.

De naam van het project: De Hogguers. Ruimten van 43 tot 70 vierkante meter gaan de verkoop in. De prijzen zijn vanaf € 319.000. Dat is behoorlijk duur voor appartementen in een flatgebouw dat altijd te boek stond als behoorlijk mild geprijsd.

Je kunt namelijk aan de Burgemeester Hogguerstraat nog steeds veel groter wonen en voor veel minder geld. Boven deze opgepimpte appartementjes worden volgens Funda grotere woningen verkocht voor hetzelfde geld. We vonden er bijvoorbeeld één optrekje van 78 vierkante meter voor € 300.000. Op de 13e verdieping en dus ook nog eens met nóg meer uitzicht.

Back To Top
Zoeken