skip to Main Content

Hotel The Ed zoekt de buurt op 

Hotel The Ed Zoekt De Buurt Op 

Het nieuwe Hotel The Ed, dat net geopend is, zoekt nadrukkelijk contact met buurtbewoners. Die kunnen er gerust binnenlopen voor praatje of een uitgebreid ontbijt. 

Hotel The Ed aan de Nassaukade moet niet alleen leuk zijn voor gasten maar ook voor buurtbewoners. Iedereen uit de buurt is er van harte welkom voor een kop koffie of een borrel, aldus general manager Hans Komen van The Ed. Het hotel heeft de ambitie om de nieuwe hangout van Amsterdam-West te worden. 

Funky kamers
Eerder heette het hotel het Theatre District Hotel en het pand heeft een ingrijpende renovatie ondergaan. De 71 kamers hebben een upgrade gekregen. Het interieur is verzorgd door het hippe Studio Hank. Het hotel, dat een driesterrenniveau heeft, heeft een kleurrijke inrichting gekregen. Ezijn lichte, funky kamers en gangen en publieke ruimten met allerlei verrassende elementen. Daarnaast is er een shop, die 24 uur per dag geopend is waar je onder andere sandwiches, snacks en dranken kunt krijgen. Inchecken doe je via een doe-het-zelf incheckbalie. Uiteraard zullen gasten hun vertier zoeken op het Museumplein en Leidseplein, maar in het hotel kan men ook genieten van muziek die speciaal samengesteld is door jazzpianist, componist en Gouden Kalfwinnaar Michiel Borstlap. Borstlap stelde de muzieklijsten voor in de diverse ruimtes samen. 

Ongedwongen sfeer
Het hotel wil ook rekening houden met de buurt. ,,Natuurlijk zijn we hier voor de toeristen maar ik vind het belangrijk dat wij ook binnen de buurt een rol gaan spelen. De focus ligt op de ongedwongen sfeer, je kan er jezelf zijn. Ik wil voor de buurt een plek zijn waar men even komt kletsen, een ontbijtje komt halen en bij wijze van spreken hun reservesleutel zouden achterlaten”, aldus Komen. 

Back To Top
×Close search
Zoeken