skip to Main Content

High tea in exotische sferen

De high tea bij Majesteit Taart in de Javastraat is ronduit subliem. Maar mocht je een keer willen ‘theeën’ op z’n Aziatisch, dan biedt Happyhappyjoyjoy sinds kort een alternatief.

OOST – Sinds Valentijnsdag kun je op de Oostelijke Handelskade en de andere locaties van Happyhappyjoyjoy elke dag tussen 12.00 en 17.00 uur aankloppen voor een Aziatische high tea. Reserveren is verplicht en kan tot één dag van tevoren (happyhappyjoyjoy.asia). Je moet minimaal voor twee reserveren en betaalt €19,95 per persoon. Daarvoor krijg je een pot jasmijnthee en een bamboemand met hartige en zoete happen uit het streetfood-assortiment van de miniketen. Naast loempia’s, gevulde Japanse en Chinese deegpakketjes (gyoza en lucky bags) en gestoomde broodjes met pekingeend, komen er ook onder meer zoete sesamballetjes, stukjes spekkoek en puddinkjes van kleefrijst op tafel.

Spekkoeklikeur

Café-restaurant De Tropen aan de Mauritskade biedt een alternatief voor als je exotische happen wilt combineren met iets sterkers dan thee. Voor €13,50 kun je daar een borrelplateau bestellen met Thaise bitterballen, Koreaanse kip met knoflook en honing, Indiase ‘loempia’s’ (samosa’s), kalfsbitterballen én ossenworst. Lekker voor erbij: een Ticket2Bali, een cocktail van spekkoeklikeur, wodka en gemberbier.

Back To Top
Zoeken